Їдальня

На початку 2011 року проведені останні реконструкції приміщення. Площа залу для прийому їжі – 600 м², а загальна площа усієї їдальні 1500 м². Персонал їдальні працює у кілька змін, щоб зготувати обід для всіх працівників.
Від працівника їдальні не вимагають спеціальної освіти чи навичок, наш шеф-кухар є знавцем своєї справи і прекрасним вчителем, він навчить усього необхідного.

Їдальня складається з кількох приміщень: для приготування їжі, миття посуду і навіть з невеликої пекарні. Усі приміщення обладнані високоякісним кухонним обладнанням для досягнення кращих результатів.
Усі супи, м’ясо, гарніри, соуси, тобто усі страви, які подають в їдальні, свіжі та смачні. Більше того, усі наші продукти вирощені чи виготовлені в Україні.
Найважливіші фактори для роботи нашої їдальні: здорова їжа і чистота.